נושאים קשורים

כ־40 עובדי אלו"ט יקבלו מלגות ללימודי תואר בחינוך עם התמחות באוטיזם

שיתוף פעולה בין אלו"ט למכללת סמינר הקיבוצים יאפשר לעובדי העמותה ללמוד לתואר ראשון עם התמחות באוטיזם, במקביל לעבודתם. המטרה: לקדם את העובדים מקצועית ולשפר את השירות לאנשים עם אוטיזם

לא חייבים להיות פסיכולוג: האנשים שעזרו למפונים להתמודד עם טראומה

פיילוט של נט"ל שילב עמיתים תומכים במלונות מפונים במהלך המלחמה. המסקנה במאמר שפורסם עכשיו: אנשים עם ניסיון אישי בהתמודדות נפשית יכולים לספק תמיכה משמעותית

איך עברתי אבחון אוטיזם דרך הרווחה ללא עלות

אחרי שאובחן כאוטיסט בגיל 30, אמיר שטיין מסביר איך עושים את זה דרך שירותי הרווחה: למי המסלול מיועד, איך פונים, מה ההבדל מאבחון פרטי וכמה זה חוסך לכם

אחרי 5 שנים: השחקנית חושפת שאובחנה בטעות עם טרשת נפוצה

כוכבת "נשואים פלוס" כריסטינה אפלגייט, שחשפה ב־2021 כי היא חולה במחלה, סיפרה כי הרופאים קבעו שהאבחנה הייתה שגויה. התסמינים הקשים נמשכים והיא עדיין מתקשה ללכת: "לא הבראתי פתאום"

אישום: האב תקף את בני משפחתו ובהם בן 4 על הרצף

כתב אישום שהוגש נגד תושב המרכז מתאר מסכת ממושכת של אלימות ואיומים כלפי בני משפחתו. באחד המקרים היכה את בנו האוטיסט בן הארבע בפניו וגרם לו לחבלות קשות
ראשיאוטיזםתכירו: תמרור "לפניכם ילד עם אוטיזם"

תכירו: תמרור "לפניכם ילד עם אוטיזם"

המטרה: נהגים שמתקרבים לעיר שבמדינת ניו יורק יידעו לשים לב לילדים שלא תמיד מודעים לסכנות בכביש

תמרור "ילדים עם אוטיזם". מתוך הפייסבוק של Irondequoit

לוגן קייזר בן 10 ואחיו בריידן בן ה-8, תושבי העיר איירונדקויט שבמדינת ניו יורק, נמצאים על הספקטרום האוטיסטי. הם אוהבים לרכוב על אופניים, לצייר בגירים על המדרכה ולשחק בחצר מחוץ לבית עם האחים שלהם. בחודשים האחרונים, הם מבלים יותר בחצר הבית בגלל הקורונה שמגבילה מפגשים ופעילויות במקומות אחרים.

שני הילדים, אמרה אמם תמי לאתר SpectrumNews, נמצאים לפעמים במצב רגשי שגורם להם להיבהל ופשוט לרוץ ללא הבחנה.

Igul-Letova

השכנים מודעים למצב ונזהרים בנהיגה שלהם, אבל לפעמים מגיעים לשכונה נהגים ממקומות אחרים שלא מכירים את הילדים. שלט העצור בקצה הרחוב לא הספיק, ותמי ביקשה מהמשטרה המקומית פתרון נוסף. כעבור שבועיים הוא הגיע כתמרור צהוב שעליו מצוירת בשחור דמות של ילד, כמו בשלטי אזהרה לנהגים בסמוך לבתי ספר. אלא שבשלט הזה גם מופיע כיתוב "ילד עם אוטיזם". האם מרוצה מהשלט החדש, וסיפרה שמבחינתה מדובר בהקלה.

בעמוד הפייסבוק של העירייה הסבירו כי מטרת התמרור היא להתריע בפני נהגים שייתכן שישנם באזור ילדים עם קשיים בתפישת הסביבה וקושי להבין את הסכנה מרכב שמתקרב לעברם.

****************************************************
זקוקים למשלבת, מרפאה בעיסוק, קלינאית תקשורת,
פסיכולוג ילדים? מאות נותני שירותים מחכים לכם בפורום "המקצוענים" של שווים

Igul-Letova

(המאגר הושק לאחרונה, ועם הזמן יילך ויגדל היצע המטפלים)
*****************************************************

בשנה שעברה המועצה המקומית הכריזה על איירונדקויט כקהילה ידידותית לאוטיזם. המועצה קראה לאנשים שמעוניינים בתמרור כזה לפנות אליה. על פי הדיווח, ארבעה תמרורים נוספים יוצבו ברחבי העיר כבר בזמן הקרוב, בסמוך לבתים שבהם גרים ילדים עם אוטיזם.

כתבות אחרונות