נושאים קשורים

כ־40 עובדי אלו"ט יקבלו מלגות ללימודי תואר בחינוך עם התמחות באוטיזם

שיתוף פעולה בין אלו"ט למכללת סמינר הקיבוצים יאפשר לעובדי העמותה ללמוד לתואר ראשון עם התמחות באוטיזם, במקביל לעבודתם. המטרה: לקדם את העובדים מקצועית ולשפר את השירות לאנשים עם אוטיזם

לא חייבים להיות פסיכולוג: האנשים שעזרו למפונים להתמודד עם טראומה

פיילוט של נט"ל שילב עמיתים תומכים במלונות מפונים במהלך המלחמה. המסקנה במאמר שפורסם עכשיו: אנשים עם ניסיון אישי בהתמודדות נפשית יכולים לספק תמיכה משמעותית

איך עברתי אבחון אוטיזם דרך הרווחה ללא עלות

אחרי שאובחן כאוטיסט בגיל 30, אמיר שטיין מסביר איך עושים את זה דרך שירותי הרווחה: למי המסלול מיועד, איך פונים, מה ההבדל מאבחון פרטי וכמה זה חוסך לכם

אחרי 5 שנים: השחקנית חושפת שאובחנה בטעות עם טרשת נפוצה

כוכבת "נשואים פלוס" כריסטינה אפלגייט, שחשפה ב־2021 כי היא חולה במחלה, סיפרה כי הרופאים קבעו שהאבחנה הייתה שגויה. התסמינים הקשים נמשכים והיא עדיין מתקשה ללכת: "לא הבראתי פתאום"

אישום: האב תקף את בני משפחתו ובהם בן 4 על הרצף

כתב אישום שהוגש נגד תושב המרכז מתאר מסכת ממושכת של אלימות ואיומים כלפי בני משפחתו. באחד המקרים היכה את בנו האוטיסט בן הארבע בפניו וגרם לו לחבלות קשות
ראשיחדשותאחרי שנהרס מטיל: המכון להתפתחות הילד ב"ברזילי" ייבנה מחדש

אחרי שנהרס מטיל: המכון להתפתחות הילד ב"ברזילי" ייבנה מחדש

בתי חולים ברחבי הארץ יחלו בקרוב בשיפוץ מבנים שנהרסו במתקפות חמאס. אלה המתקנים שישוקמו

המכון להתפתחות הילד ב"ברזילי", לאחר פגיעת הטיל. צילום: מהרשתות החברתיות של בית החולים

בית החולים ברזילי באשקלון יחל בקרוב בבנייה מחדש של המכון להתפתחות הילד, שנהרס כליל במתקפת טילי חמאס. כך נודע ל"שווים". המכון, כמו מחלקות נוספות בבית החולים, ספג פגיעה ישירה ארבעה ימים לאחר מתקפת הטרור ב-7 באוקטובר. "הנזק הוא גדול", אומרים בבית החולים, "צריך ממש להרוס את כל המבנה ולבנות אותו מחדש".

עוד נמסר מברזילי כי מטופלי המחלקה לא יינזקו, שכן הטיפולים יימשכו במבנים אחרים בבית החולים. כמו כן הושלם הליך השיפוץ של הגשר המחבר בין המחלקות השונות בבית החולים.

בנייתו מחדש של המכון להתפתחות הילד באשקלון מתווספת לרשימת שיפוצים של מבנים נוספים במערכת הבריאות בישראל, כפי שמפורט בטיוטת צו התכנון והבנייה (פטור מהיתר להקמת מבנים במוסדות רפואיים) של משרד הפנים שיצא לאחרונה. הצו מדבר על בנייה, שיקום ושיפוץ בתוך שנה וחצי, של מחלקות ברחבי הארץ שנפגעו במלחמה.

Igul-Letova

********************

עזרו לנו להמשיך לעבוד בשבילכם. מוזמנים לעגל לטובה לעמותת שווים. רק 5 שקלים בממוצע בחודש. הקליקו >> https://bit.ly/Shavvim-igul-letova

********************

Igul-Letova

לפי בקשת משרד הבריאות, יתווסף לבית החולים ברזילי גם מרחב מוגן למקררים עבור מעבדת IVF (הפריה חוץ גופית); בנייה במרכז הרפואי זיו בצפת; המרכז הירושלמי לבריאות הנפש-בית חולים איתנים; והמרכז הרפואי צפון – ע"ש ברוך פדה בית חולים פוריה. כמו כן יתבצע שיפוץ גם בבית החולים מאיר בכפר סבא.

המכון להתפתחות הילד, לאחר פגיעת הטיל. צילום: מהרשתות החברתיות של בית החולים
יליד 1991. נשוי פלוס אחד. נולד עם שיתוק מוחין קל. בוגר תואר ראשון בתקשורת וניהול. היה כתב צבאי בדובר צה"ל, עורך באתר one וכתב אתר השקמה מרשת שוקן. במקביל לעבודתו ב"שווים" מגיש תוכנית ספורט ב"רדיו סול" ומשמש עורך משנה באתר "ישראל ספורט".

כתבות אחרונות