נושאים קשורים

"הוא הכתר על הראש שלי": פעם אופיר התביישה באחיה, היום היא גאה בו

כילדה, אופיר בנימינוב הייתה מזהירה חברים לפני שנכנסו הביתה ומתנצלת על אחיה איתי, שמתמודד עם עיכוב התפתחותי. היום היא חושפת בגאווה את הקשר ביניהם ברשתות ובהצגה שכתבה שעולה לבמה בימים אלה

ליאם, תלמיד משולב, כותב לראש עיריית ת"א: "אל תסגור לי את בית הספר"

עיריית תל אביב הודיעה שבית ספר "קהילה" ייסגר בסוף השנה ויאוחד עם בית ספר אחר. ליאם, תלמיד כיתה ה', פונה באופן אישי לראש העיר רון חולדאי ומבקש ממנו לחזור בו: "זה כמו בית בשבילי"

למה ברחתי מהמשלבת שלי וחטפתי סניקרס מהחנות

גם אם זה לא כל כך נעים לי, אני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי בדיזנגוף סנטר - ואיך אישה אחת שהבינה אותי עזרה לי לצאת מזה | הטור של לי גיא־רון

בגיל 23, שחר הפך את החיים עם תסמונת נדירה להצגה

שחר תורן מתמודד עם DLG4, תסמונת שגורמת לקשיים מוטוריים ובעיות בדיבור, אבל שירת שנתיים ושמונה חודשים בתיאטרון צה"ל ובקרוב יתחיל ללמוד בניסן נתיב. עכשיו הוא עולה לבמה עם "פירורים", הצגה המבוססת על חייו

כ"ץ חתם: התקנות שיגנו על אנשים עם מוגבלות בחירום נכנסו לתוקף

אחרי ש-ynet פירסם בתחילת השבוע כי התקנות עדיין תקועות, הן אושרו אמש סופית. התקנות יסדירו בין היתר מיגוניות נגישות, אספקת מזון ותרופות ומערך סיוע לאנשים עם מוגבלות בשעת חירום
ראשיחדשותמחנכת בחינוך המיוחד נאשמת במעשים מגונים בתלמידתה בת ה-14

מחנכת בחינוך המיוחד נאשמת במעשים מגונים בתלמידתה בת ה-14

לפי כתב האישום, המורה ניהלה עם התלמידה קשר מיני ונפגשה איתה גם בשטח בית הספר, תוך ניצול יחסי תלות ומרות. עורכת דינה: "לקח 5 שנים להגיש את כתב האישום בשל הבעייתיות בחומרי החקירה"

בית משפט (אילוסטרציה). צילום: ביגסטוק
בית משפט (אילוסטרציה). צילום: ביגסטוק

כתב אישום חמור הוגש הבוקר (רביעי) נגד מורה בבית ספר לחינוך מיוחד בגין שורה של מעשים מגונים שביצעה לכאורה בתלמידה שלה, שהייתה בת 14 בעת תחילת האירועים. כך פורסם היום ב-n12.

על פי הפרסום, פרקליטות מחוז חיפה מייחסת למורה שורה של עבירות מעשים מגונים ועבירות חדירה אסורה. לפי כתב האישום, בין המורה לתלמידה התפתח קשר שחצה את גבולות היחסים ביניהן והמעשים המיוחסים למורה נעשו תוך ניצול יחסי התלות, המרות, החינוך וההשגחה שהתקיימו ביניהן.

המתלוננת, ילידת 2007, למדה בבית ספר לחינוך מיוחד והייתה כבת 14 בתחילת האירועים. הנאשמת שימשה באותה תקופה כמחנכת שלה. לפי כתב האישום, הקשר בין השתיים כלל בתחילה התכתבויות ושיחות טלפון. בהמשך, נטען, נשקה המורה לתלמידה על פיה במהלך שעות הלימודים לשם סיפוק מיני.

Igul-Letova

עוד נטען כי במשך מספר חודשים קיימו השתיים שיחות וידיאו בתדירות יומית, שבמהלכן צפו זו בזו מבצעות מעשים מיניים. באחת השיחות, לפי האישום, ביקשה המורה מהתלמידה לגעת בגופה ובאיבר מינה. עוד מיוחס לה כי שלחה לתלמידה תמונות אינטימיות שלה.

מפגשים בבית הספר וביער סמוך

עוד על פי כתב האישום, בסוף ינואר 2022 נפגשו השתיים באזור מיוער סמוך לבית הספר. במהלך המפגש, כך נטען, הן נגעו זו בזו והמורה נשקה לתלמידה. באותו שבוע התקיים, לפי האישום, מפגש נוסף בחדר פנימי בשירותים בבית הספר. שם, נטען, השתיים התפשטו והתלמידה ביצעה במורה מעשה מיני לבקשתה.

Igul-Letova

בכתב האישום מתוארים מפגשים נוספים במקלט, בביתה של המורה ובמקומות שונים בבית הספר ובסביבתו. הפרקליטות טוענת כי המעשים נמשכו לאורך תקופה ובוצעו בריבוי הזדמנויות ומפגשים. לדברי הפרקליטות, כתב האישום כולל רשימה של עשרות עדי תביעה, בהם אנשי משטרה וגורמי מקצוע נוספים.

עו"ד תמי אולמן, המייצגת את המורה הנאשמת, מסרה ל-n12 בתגובה: "מרשתי מכחישה את האמור. למדינה לקח 5 שנים להגיש את כתב האישום – וזה בשל הבעייתיות בחומרי החקירה ועדויותיה הסותרות של הנערה".

מערכת שווים כוללת כ-12 כותבים, כמעט כולם אנשים עם מוגבלויות. כל עבודתה מוקדשת לסיקור חייהם של אנשים עם מוגבלות בישראל.

כתבות אחרונות