נושאים קשורים

עדי אלטשולר מצטרפת לפוליטיקה כמועמדת ישר לשרת החינוך

כלת פרס ישראל, שהקימה את "כנפיים של קרמבו" והייתה ממייסדות רשת החינוך המכיל "אינקלו", מצטרפת למפלגתו של גדי אייזנקוט: "עשיתי כל שביכולתי לשנות את החינוך מבחוץ ומלמטה. אין לי זכות לעמוד מהצד"

ברוכה הבאה: רותם סלע מצטרפת לוועד המנהל של עמותת שווים

השחקנית והמגישה, מנחת "ריאיון מיוחד" (קשת 12), תסייע בהתנדבות לקידום מודעות למען זכויותיהם של אנשים עם מוגבלות ולהרחבת פעילות העמותה ואתר שווים. סלע: "שמחה להצטרף לשווים ולתרום מזמני, מניסיוני ומהכלים שעומדים לרשותי"

בעקבות חשיפת שווים: משרד התיירות דורש בירור בפרשת הילד שגורש מהמלון

מנכ"ל משרד התיירות פנה להתאחדות המלונות בעקבות המקרה שבו משפחתו של אוריאל בן ה-14 נדרשה לעזוב את מלון המלך שלמה בנתניה לאחר שצעק בלובי: "התנהלות מחפירה, בלתי רגישה ומדירה"

בגלל נכה צה"ל בקמפיין: קריאות בעולם להחרים את אדידס

שליו ביטון איבד את רגלו מירי נ"ט מרצועת עזה ב-2021. אדידס בחרה בו לקדם שירות שמאפשר לקטועי גפיים לרכוש נעל אחת בחצי מחיר. כעת תמונתו מופצת ברשת, בעיקר על ידי פעילים פרו-פלסטיניים, לצד קריאות לחרם על החברה

"אולי מצאתי את אהבת חיי": אפליקציית ההיכרויות לאנשים עם מוגבלות

שירה שטילמן, על הרצף בתפקוד גבוה, נכנסה ל-UNIQ, פלטפורמה חדשה עבור אנשים עם מוגבלות, ומצאה בן זוג. בתוך חודשיים הצטרפו כ-800 משתמשים, עם אימות אנושי, מנגנוני מוגנות וליווי של עובדות סוציאליות
ראשימאמרים מיוחדיםיס תפתח בחינם את שידורי המשחקים הפראלימפיים

יס תפתח בחינם את שידורי המשחקים הפראלימפיים

חברת הטלוויזיה הרב ערוצית הודיעה כי תפתח באופן אוטומטי חמישה ערוצי ספורט שישדרו מסביב לשעון את התחרויות בפריז. "רוצים לאפשר לכולם להיות חלק מהמסע של הספורטאים"

החותרת הפראלימפית הישראלית, מורן סמואל. צילום: DETLEV SEYB, מתוך ויקיפדיה
החותרת הפראלימפית הישראלית, מורן סמואל. צילום: DETLEV SEYB, מתוך ויקיפדיה

חברת הטלוויזיה הרב ערוצית, יס, הודיעה כי תפתח לצפייה את ערוצי ספורט 5 המשדרים את המשחקים הפראלימפיים בפריז.

המשחקים ייערכו בין ה-28 באוגוסט ל-8 בספטמבר וישודרו בערוצים 55-60 ביס, בשידור ישיר, כפי שעשתה במשחקים האולימפיים. הערוצים ייפתחו באופן אוטומטי לכל לקוחות יס.

Igul-Letova

ערוצי הספורט השונים ישדרו את התחרויות מסביב לשעון, ויתמקדו בספורטאיות ובספורטאים הישראלים, ביניהם: לוחם הטאקוונדו אסף יסעור, הטניסאי גיא ששון, השחיינים מארק מליאר, עמי דדאון ואיאד שלבי, החותרת מורן סמואל, הקלעית יוליה צ'רנוי ויתר חברי המשלחת הפראלימפית הישראלית.

"הספורטאים האולימפיים ריתקו למסכים מדינה שלמה, שהתרגשה יחד איתם נוכח ההישגים המדהימים שהגיעו אליהם", מסר דרור בהט, סמנכ"ל השיווק של יס. "אנחנו רוצים לאפשר לכולם להיות חלק מהמסע של הספורטאים הפארלימפיים, ולכן נאפשר לכולם לצפות בתחרויות, לעודד מרחוק ולהתרגש. אנחנו בטוחים כי הם יספקו לנו גאווה עצומה".

מערכת שווים כוללת כ-12 כותבים, כמעט כולם אנשים עם מוגבלויות. כל עבודתה מוקדשת לסיקור חייהם של אנשים עם מוגבלות בישראל.

כתבות אחרונות